Interne vorming

Identiteit en relaties

Hoe leren we ons positief te verbinden met anderen?
Het heeft te maken met het feit of we zelf genoeg in onze identiteit staan. Dan zal ik me door de anderen niet laten opslorpen en mijn energie verliezen, maar zal ik tevens mijn angst verliezen om met anderen verbindingen aan te gaan. Ik zal ook vrijer worden en de andere niet nodig hebben om iets te vervangen dat ik in mijn leven nooit gehad heb (bv. liefde en bevestiging in het gezin van oorsprong). Zo leren we omgaan met verschillende gevoeligheden in de relaties en mechanismen van co-dependentie te doorzien.
Actieve deelname wordt gevraagd in deelgroepen en in persoonlijke verwerking, die ook soms creatief kan zijn. Verder zijn er meditatiemomenten, Eucharistie en mogelijkheid tot het ontvangen van het sacrament van verzoening.
Naast begeleiding in groepjes is er ook mogelijkheid tot individuele gesprekken. Daarom is het aantal beperkt tot 24 deelnemers

Weekend vrijdagavond 26 oktober tot zondagnamiddag 28 oktober 2018
Onthaal vanaf vrijdagavond 9 oktober 18.30u. We starten met de eerste conferentie om 19u tot zondag-middag (einde voorzien om 16u00).
Kosten: maaltijden en honorarium 120 € per weekend
Inschrijving tot 17 oktober 2018
Beperkte gelegenheid tot overnachting is mogelijk. € 5/nacht
Dit weekend gaat door in
Het gebedshuis Cara Nova, O Maria
Kliniekstraat 48 9050 Gentbrugge
tel: 0498453419 - e-mail: cara.nova@telenet.be